Yoga med privatinstruktör

Läge: Kapstaden

Pris: Från R365/person

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer, plats, transfer osv.  öklsnkskskskskskskskskskskskskskskskskskskskskjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjs

INKLUDERAT I PRISET
  Privat instruktör
  Matta (till låns)

Från R365 / person (minst 2)

INKLUDERAT I PRISET
  Privat instruktör
  Matta (till låns)

Upplevelser bokas efter att vi har bokat din resa och kostar alltid samma pris som när du bokar själv! Se vår PRISGARANTI

OM UPPLEVELSEN

Nyfiken nybörjare eller en fulländad yoga master? Yoga i Kapstaden är en aktivitet för dig. The Om Revolution är ett mobilt företag som erbjuder yogaklasser för privatpersoner på valfria platser runtom i Kapstaden. Detta är även ett ypperligt tillfälle att få testa på denna avslappnande träning och meditation genom privatlektioner om du inte trivs i stora klasser på gym eller dylikt. Du kan välja att vara själv med en instruktör eller addera till fler människor.

Instruktörerna är flexibla och kan komma till ditt hotellrum på eftermiddagen eller möta er på en strand i soluppgången. För en mer spännande upplevelse kan ni göra yoga på en av Kapstadens många sevärdheter eller turistattraktioner som längst den sceniska kustvägen Chapman’s Peak eller på toppen av Taffelberget. Ett perfekt sätt att börja eller avsluta dagen på för att minska stressnivån och bidra till att du kommer känna dig avslappnad och lugn under hela din resa.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet görs bäst under din vistelse i Kapstaden.

PASSAR FÖR
Yogaintresserade / Den som tycker om att röra på sig i vacker miljö / Den som tränar individuellt

BRA ATT VETA
 För varje extra person som ni vill boka på kostar det R150 utöver originalpriset.
Om Revolution bedriver yoga innanför Kapstadens gränser, vill ni åka länge ut tillkommer en extra reseavgift för instruktören.
Vill ni boka yogaklasser på en söndag eller annan helgdag tillkommer en avgift på R200.
Vill ni boka en yogaklass på en av Kapstadens klassiska turistattraktioner kostar det R850. Detta inkluderar matta, instruktör och inträde.
Denna aktivitet är väderberoende, om ni har bokat en klass utomhus, och en sista bekräftelse görs samma dag alternativt dagen innan.

LÄGE
På valfri plats i Kapstaden, du väljer ställe och instruktören kommer till dig.

 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI
Särskilt på semestern kan det vara svårt att hinna med träning eftersom man ofta måste anpassa sig till platser eller tider. Med Om Revolution Yoga kan du ha ditt yogapass avklarat utan att ens ha lämnat hotellrummet innan frukost. Eller kombinera en tur till Taffelberget med en avslappnande lektion. Ett prisvärt och spännande sätt att hålla kvar vid sin träning även under semestern och ett ypperligt tillfälle att testa på yoga för första gången där du har möjlighet att få full fokus av en privatinstruktör.

 

PASSAR BRA TILL DESSA RESOR: