Vinprovning (heldag)

Läge: Kapstadens närliggande vindistrikt

Pris: 990 ZAR / pp

990 ZAR / pp

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

INKLUDERAT I PRISET
 Heldag med guide ner till Cape of Good Hope och tillbaka i minibuss med andra resenärer

OBS! Kan uppgraderas till privat guidad tur, R3500 per privat fordon.

990 ZAR / person

INKLUDERAT I PRISET
 Heldag med guide ner till Cape of Good Hope och tillbaka i minibuss med andra resenärer

OBS! Kan uppgraderas till privat guidad tur, R3500 per privat fordon för upp till 4 personer.

Upplevelser bokas efter att vi har bokat din resa och kostar alltid samma pris som när du bokar själv! Se vår PRISGARANTI

OM UPPLEVELSEN

Västra Kapprovinsen i Sydafrika är känt för sina viner och har med sina hundratals vingårdar imponerat vin-smakare världen över i decennier. Världskända Stellenbosch med över 200 vinproducenter i närområdet ligger ca 45 minuter från Kapstaden med otroligt vacker omnejd. De första vinplantagen planterades redan på 1600-talet och staden har därefter växt och blivit centrum för Sydafrikas vinindustri. Lite längre bort, gömt mellan Drakenstein-bergen, ligger den pittoreska dalen Franschhoek. Den lilla byn har på senare år blivit känd som landets gourmet-huvudstad då fransmännen inte bara tog med sig sina vinrankor och kunskap om vinmakeri, utan även sitt franska cuisine. Närmst Kapstaden ligger Sydafrikas äldsta vinregion Constantia med magnifik utsikt över vinrankor och Taffelbergets baksida. Turen tar er till tre vinprovningar i Paarl, Franschhoek och Stellenbosch innan ni återvänder till Kapstaden. Är ni vinentusiaster rekommenderar vi att ni uppgraderar till en privat guide i eget fordon som kommer ger er en upplevelse utöver det vanliga.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet går utmärkt att göra både från Kapstaden eller som en del av resan längs Garden Route.

PASSAR FÖR
Vin- och matälskaren / Den som föredrar en privat, flexibel tur

BRA ATT VETA
Detta är en heldag.
Denna tur görs tillsammans med ett antal andra resenärer. Låt oss veta om ni vill uppgradera till en guidad tur. Det kostar lite mer men guiden erbjuder en mer informativ upplevelse och kan även ibland öppna dörrar som vanligtvis är stängda för allmänheten.
Lunch ingår ej, det är frivilligt och betalas på dagen.
Många vingårdar har bra alternativ gällande att skicka hem vin till Sverige så tveka inte att undersöka detta närmare på plats.
Väljer ni en privat tur är ni inte begränsade till ett vindistrikt utan vi skräddarsyr dagen efter era behov, beroende på var ni startar er dag och var ni har varit tidigare. Vi diskuterar gärna detta under ert välkomstmöte och kommer med förslag och tips.

LÄGE
Turen går från Kapstaden ut till närliggande vindistrikt beroende på era önskemål.

 

dennis_tipsbild

SÅ HÄR TYCKER VI

Något som vi själva älskar och vi verkligen rekommenderar är att spendera en dag i något av Kapstadens närliggande vindistrikt. Vill ni ha en mer djupgående upplevelse föreslår vi att ni uppgraderar och spenderar dagen med en specialiserad guide för just Kapstadens vindistrikt. Med en privat guide kan alla i sällskapet njuta av utsökta viner samtidigt som dagen blir flexibel och skräddarsydd efter just era önskemål. Guiden kör er dit ni önskar och vi ger er såklart våra bästa tips så att dagen blir precis så bra som ni önskar.

PASSAR BRA TILL DESSA RESOR: