Taffelberget

Läge: Taffelberget

Pris: Från R240/person

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer, behov av transfer osv.  öklsnkskskskskskskskskskskskskskskskskskskskskjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjs

INKLUDERAT I PRISET
  Biljett till linbanan tur och retur

 

275 ZAR / person

INKLUDERAT I PRISET
  Biljett till linbanan tur och retur

Upplevelser bokas efter att vi har bokat din resa och kostar alltid samma pris som när du bokar själv! Se vår PRISGARANTI

OM UPPLEVELSEN

Taffelberget är ett av Sydafrikas största sevärdheter och populäraste turistattraktioner. 2012 utnämndes berget till ett av världens sju naturliga underverk. Taffelberget är känt för sin rika flora, det finns uppskattningsvis 1470 olika växtarter på berget varav många inte finns på någon annan plats i världen. Många väljer att ta sig upp till toppen via en av de många vandringslederna men vanligast är att åka linbana upp. Det är en fantastisk upplevelse att åka upp till en höjd av 1 089 meter ovanför Kapstaden och få mötas av den magnifika utsikten. Uppe på berget finns möjlighet att vandra runt eller sätta sig på restaurangen och avnjuta lättare mat och dryck.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet görs bäst under din vistelse i Kapstaden.

PASSAR FÖR
Den som vill se Kapstaden från hög höjd / Den som tycker om magnifika utsikter / Botaniker

BRA ATT VETA
Notera att denna aktivitet är väderberoende, en sista bekräftelse görs samma dag.
Biljetten är giltig 7 dagar från det datum ni har valt att åka linbanan och är endast återbetalningsbar under den perioden.
Alla åldrar är välkomna att åka med i linbanan.
Man tar sig enkelt till Taffelberget med egen bil (att hitta parkering kan dock vara en utmaning) eller taxi från hotellet. Kontakta oss om du vill förboka en transfer.
Vi rekommenderar att ta med både en tröja och solkräm för att vara förberedd på snabba väderskiftningar som kan ske uppe på toppen.
Upplevelsen tar mellan 2 – 3 timmar från dörr till dörr om ni bor på ett hotell i Kapstaden. 
Under högsäsong bildas det lätt köer vid berget (särskilt om kabinbanan har varit stängd dagen innan). Vårt tips är att åka tidigt på morgonen. Med vår biljett hamnar man i en annan kö som går lite snabbare än om man skulle köpa direkt på plats.

LÄGE
Vid foten av Taffelbergets framsida.

 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI
Ett besök på Taffelberget är ett måste när man är i Kapstaden men kom ihåg att kabinbanan ibland stänger på grund av väder och vind. För att inte missa denna upplevelse bör man ta tjuren vid hornen så fort som möjligt och kanske inte invänta den perfekta dagen. Varför inte redan på ankomstdagen? På så sätt får man direkt en överblick över staden och vart dom olika stadsdelarna ligger.

PASSAR BRA TILL DESSA RESOR: