Valsafari

Läge: Hermanus

Pris: Från R700/person

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer, transfer osv.  jgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjg

INKLUDERAT I PRISET
  Cirka 2 timmars valsafari på båt
 Introduktion av aktiviteten
  Snacks och dryck

 

800 ZAR / person

INKLUDERAT I PRISET
  Cirka 2 timmars valsafari på båt
  Introduktion av aktiviteten
  Snacks och dryck

Upplevelser bokas efter att vi har bokat din resa och kostar alltid samma pris som när du bokar själv! Se vår PRISGARANTI

OM UPPLEVELSEN
Er valsafari börjar med ett informationsmöte om dessa vackra djur och vikten av att bevara valarna såväl som dessa giganters hem. Efter avresan spenderar ni cirka två timmar ute till havs då ni har möjlighet att fråga och bli informerade av kunnig personal på båten samtidigt som ni blir erbjudna snacks och dryck. Under valsafari är det vanligt att få se sydkapare, sälar, pingviner, knölvalar, delfiner med mera så ha kameran redo. Mottot för valsafari är att observera men inte störa, därför stannar båten på minst 50 meters avstånd från djuren. Däremot kommer de nyfikna valarna ofta närmare båten av egen vilja och erbjuder en fantastisk upplevelse.

KAN KOMBINERAS MED
Denna aktivitet går utmärkt att göra både från Kapstaden eller som en del av resan längs Garden Route. Gansbaai ligger mellan Kapstaden och Mossel Bay längs kustvägen.

PASSAR FÖR
Djurintresserade / Alla kan följa med på båten

BRA ATT VETA
 Alla åldrar är välkomna.
Juni - mitten av augusti ser man ofta knölval och sydkapare (Southern Right Whale). Juni - december ser man ofta sydkapare. Resten av året ser man normalt sett inga valar.
 Kameror är tillåtna ombord båten och det finns även tillfälle att inhandla inspelat material tillbaka på land efter turen.
 Låt oss veta om du är i behov av transfers till och från aktiviteten. Vi erbjuder transfers till och från Kapstaden för er som behöver. Transfern tar cirka 2 timmar enkel väg.
 Upplevelsen är väderberoende och en sista bekräftelse görs dagen innan turen.

LÄGE
Hermanus är en kuststad längs med södra kusten av Sydafrika, mest känd för att vara "The Capital of the Cape Whale Coast".

 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI
Hermanus är en av världens bästa platser för just valsafari och man vill inte missa detta om man är i Sydafrika under valsäsongen. Väljer ni att själva köra till Hermanus kan vi hjälpa er med vägval som gör dagen ännu mer fantastisk. Låt oss även veta om ni känner för att bo över en natt i Hermanus. Här finns många trevliga bondealternativ.

PASSAR BRA TILL DESSA RESOR: