Rida på stranden

Läge: Noordhoek

Pris: Från R500/person

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer osv. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

INKLUDERAT I PRISET
  Ca 1,5 timmes hästridning
  Introduktion av aktiviteten
  Utrustning

Fr 530 ZAR / person

INKLUDERAT I PRISET
  Ca 1,5 timmes hästridning
  Introduktion av aktiviteten
  Utrustning

Upplevelser bokas efter att vi har bokat din resa och kostar alltid samma pris som när du bokar själv! Se vår PRISGARANTI

OM UPPLEVELSEN

Er dag med hästridning börjar på en farm i mysiga Nordhoek cirka 40 min utanför Kapstaden. Under ett kort informationsmöte får ni även er utrustning. Ni kommer att bli tilldelade varsin häst och tillsammans med kunniga instruktörer rider ni från hagen ner till havet och längst med den långa, vita stranden. Det finns möjlighet att ställa frågor under färdens gång och du kan alltid känna dig säker tillsammans med instruktörerna om du är en oerfaren ryttare. Ni kommer att gå (skritta) i en behaglig takt under större delen av tiden, men det finns även möjlighet för mer avancerad ridning nere på stranden. Under tiden ni rider kan ofta instruktörerna ta era kameror eller telefoner och ta bilder på er när ni sitter på hästarna. Cirka 1,5 timme senare är ni tillbaka i hagen och det är dags att ta avsked av dessa vackra djur.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet går utmärkt att göra från Kapstaden och kan göras i samband med en tur till Godahoppsudden.

PASSAR FÖR

Djurintresserade / Passar för alla

BRA ATT VETA

 Du behöver ingen tidigare erfarenhet av ridning.
 Låt oss veta om du är i behov av transfers till och från aktiviteten. Vi erbjuder transfers till och från Kapstaden för er som behöver.

LÄGE
Noordhoek ligger cirka 40 min med bil söderut från Kapstaden.  

 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI

Att få rida längst med stranden och se ut över bergen är mångas dröm. Utanför Kapstaden kan det bli verklighet. Instruktörerna är mycket duktiga och hästarna är vana vi främlingar vilket gör att man kan känna sig trygg även som nybörjare. Sent på eftermiddagen är hästarna trötta och hungriga, därför rekommenderar vi att ni rider tidigare under dagen för gladare och piggare djur. 

RESOR SOM DETTA PASSAR TILL: