Lyxresa Sydafrika – 11 dagar

Läge:

Pris:

Category: .

Fr. ZAR 59 950 / person

PRISGARANTI! 

  Kapstaden

  Vindistrikten

  Safari i Greater Kruger

RESEUPPLÄGG

En riktig lyxresa med Kapstaden, vindistrikten och Krugersafari. För dig som gillar att njuta av livets goda och samtidigt vill se en bit av Sydafrikas vackraste utbud.

  Valbara aktiviteter   /    Mer Information

KAPSTADEN

DAG 1 - 6

Efter nattflyg från Europa ( Flyg till Sydafrika) landar ni i Kapstaden på morgon eller förmiddag. Vi ordnar transfer till ert boende på South Beach i fantastiska Camps Bay, med gångavstånd till strand och Camps Bay restaurang- och barstråk. Härifrån kan ni både välja att slappna av och bara vara, relaxa på stranden eller vid poolen, alternativt ge er ut på alla de äventyr och upplevelser som Kapstaden har att erbjuda. .

Vi svänger förbi på en kaffe efter att ni checkat in, för att gå igenom resan, eventuella frågor och välkomna er till Sydafrika såklart. Dagarna i Kapstaden kan spenderas precis så lugna eller fartfyllda som ni önskar, lås oss veta vad ni gillar att göra så hjälper vi er planera.

VINDISTRIKTEN

DAG 6 - 9

Efter citylivet är det dags att bege er inåt landet till vindistrikten. Vår personliga favorit är den lilla intima byn Franschhoek ungefär en timma från Kapstaden. Vi ordnar transfer och bokar gärna in er på en riktig fin vinlunch i Stellenbosch på vägen. Väl framme checkar ni in på La Quartier Francais som är ett riktigt guldkorn i byn. Nu väntar tre dagar av god mat och vin i världsklass. Vi bokar gärna en privattur med en kunnig vinlandsguide åt er för den bästa upplevelsen. Franschhoek har även ett grymt utbud på bra "fine dining" och några av Sydafrikas absoluta topprestauranger.

VALBARA AKTIVITETER


Hittar ni något ni gillar? Skriv det i er förfrågan till oss.

 Wine Tram Franschhoek

 Cykla i vindistrikten

KRUGERSAFARI

DAG 9 - 11

Mätta och belåtna efter några dagar i vinlanden är det nu dags att flyga inrikes till norra delen av landet för resans sista etapp: safari. Ni flyger hela vägen in i bushen och blir sedan upphämtade för transport på hjul sista biten fram till lodgen. Ni kommer bo mitt i reservatet Sabi Sands på lodgen Lions Sands, vilket är ansett som Sydafrikas bästa reservat med hög koncentration av leopard. Boende på lodge inkluderar alla måltider och Game Drives som det heter, safariturer med en Ranger och Tracker alltså. Under dessa dagar kan ni slappna av helt och hållet, ni blir omhändertagna dygnet runt och får njuta av Sydafrikas fantastiska djur och natur.

INKLUDERAT
  Boende enligt programmet (delat i dubbelrum)
  Safariturer, samtliga måltider på safarilodgen
  Reseplanering
 Välkomstmöte i Kapstaden

EXKLUDERAT
  Flyg
  Hyrbil / Transfers
  Valbara aktiviteter
  Reseförsäkring
  Dryck, dricks till guider och parkavgifter
  Måltider (förutom på safarilodgen)

Obs! Dessa priser gäller inte under jul och nyår 2018.