Konsert i Kirstenbosch

Läge: Kirstenbosch Botaniska Trädgård

Pris: Från R180/person

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer, behov av transfer osv.  öklsnkskskskskskskskskskskskskskskskskskskskskjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjs

INKLUDERAT I PRISET
  Entré till en konsert i Kirstenbosch
  Gourmet picknick
  Dryck
  Filt (till låns)

180 ZAR / person

INKLUDERAT I PRISET
 Biljett till konsert i Kirstenbosch botaniska trädgård

Upplevelser bokas efter att vi har bokat din resa och kostar alltid samma pris som när du bokar själv! Se vår PRISGARANTI

OM UPPLEVELSEN

Att få uppleva en sommarkonsert i Kirstenbosch tillsammans med Kapstadens lokalbor är en oförglömlig upplevelse. Här samlas gamla som unga varje söndag eftermiddag under sommarmånaderna för att njuta av musik och medhavd mat och dryck. Musikerna som uppträder varierar i form av stil och ursprung med såväl kända som mindre kända namn. Den botaniska trädgården är extremt vacker i sig och ett musikaliskt uppträdande i denna miljö är något du inte får missa under din vistelse i Kapstaden.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet görs bäst under din vistelse i Kapstaden.

PASSAR FÖR
Alla åldrar är välkomna / Musikälskare / Botaniker

BRA ATT VETA
Upplevelsen ställs vanligtvis inte in på grund av dåligt väder.
 Kameror är tillåtna.
 Det brukar finnas möjlighet att köpa artisternas skivor och annan merchandise under konserten.
Artister uppträder bara på söndagar under sommarmånaderna (normalt sett november – mars).
Låt oss veta om du är i behov av transfers till och från aktiviteten. Vi erbjuder transfers till och från Kapstaden för er som behöver. Transfern tar cirka 45 minuter enkel väg på grund av trafiken.
Vi rekommenderar att ni bokar transfer genom oss eftersom det är trevligt att ta ett glas vin samt med tanke på att det är utmanande att hitta parkering när det är konsert.  
 Vi rekommenderar starkt att ta med filt och picknick. Även vin och öl får tas med. Vi tipsar om de bästa lokala ställena att köpa detta i förväg.

LÄGE
Kirstenbosch botaniska trädgård ligger i Kapstaden vid foten av Taffelberget på dess östra sida.

 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI
Detta är en härlig upplevelse om ni känner för att beblanda er med Kapstadens lokalbor. Din musiksmak spelar mindre roll eftersom det i vilket fall är trevligt med en social picknick i denna fantastiska miljö. Åk dit lite tidigare om du vill strosa runt i den gigantiska trädgården med en imponerande samling av olika växter.