Citysightseeing på cykel

Läge: Kapstadens stadskärna

Pris: Från R595/person (minst 2) 

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer, behov av transfer osv.  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

INKLUDERAT I PRISET
  Halvdags guidad cykeltur
  Utrustning (cykel och hjälm)
  Snacks
  Vattenflaska
  Matprovningar (3-4 provningar/kanapéer)

ZAR 680 / person (minst 2)

 

Upplevelser bokas efter att vi har bokat din resa och kostar alltid samma pris som när du bokar själv! Se vår PRISGARANTI

OM UPPLEVELSEN

Att cykla i Kapstaden är ett aktivt och roligt sätt att ta sig runt och uppleva olika områden kombinerat med att testa lokala maträtter. Ni kommer starta er förmiddag i & Bikes butik i centrum och få reda på all nödvändig information och bli tilldelad er utrustning. Cykelturen kommer ta er genom ikoniska stadsdelar som exempelvis Bo Kaap, The Atlas Spice Market, the Waterkant och V&A Waterfront med mycket spännande historia. Fokus kommer dock ligga på den kulinariska sidan av Kapstaden och ni kommer få prova olika maträtter som bland annat Boerewors rolls (Sydafrikansk korv) och koesisters (Cape Malay-kakor). Turen avslutas tillbaka i butiken där ni startade.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet görs bäst under din vistelse i Kapstaden.

PASSAR FÖR
Den som vill kombinera sightseeing med att röra på sig / Den som vill testa Sydafrikas lokala kök 

BRA ATT VETA
Cykelturen är cirka 10 km lång.
Notera att denna aktivitet är väderberoende och en sista bekräftelse görs dagen innan turen.
Turerna kan bokas måndag-lördag och pågår mellan 9.30 till 13.30. Föredrar man en eftermiddagstur går det att efterfråga.
Ni kommer att cykla runtom i Kapstadens centrum och man bör vara medveten om att det inte alltid finns existerande cykelvägar.
Man tar sig enkelt till mötesplatsen på Loop Street i centrum med egen bil eller taxi från hotellet. Kontakta oss om du vill förboka en transfer.
Det ingår inte dricks till guiden i priset.

LÄGE
Mötesplatsen är på 32 Loop Street, i Kapstadens centrum.

 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI
Den här upplevelsen är ett utomordentligt bra sätt att se de central delarna av Kapstaden på. I tillägg får man smaka på några lokala maträtter från Sydafrika. Vi vill poängtera att detta inte är någon lyxig matupplevelse utan snarare en kulturell resa där ni får prova på några sydafrikanska klassiker.