Kajakpaddling

Läge: Kapstaden

Pris: Från R350/person

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer osv.  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

INKLUDERAT I PRISET
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]
  2 timmars kajakpaddling
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Introduktion av aktiviteten
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Instruktör
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Utrustning

Kajakpaddling i Kapstaden

Fr. 300 SEK / person

2 tim

OBS! Upplevelser bokas efter att vi har bokat din resa och kostar alltid samma pris som när du bokar själv. Se vår PRISGARANTI

Vad ingår?

  • 2 timmars kajakpaddling
  • Introduktion av aktiviteten
  • Instruktör
  • Utrustning

OM UPPLEVELSEN

Kajak är ett ypperligt sätt att få sightseeing med något annorlunda vinkel. Kustens vackra natur och vy över Lions Head, Signal Hill och Taffelberget, tillsammans med havsbrisen och dess rika djurliv gör detta till en spektakulär upplevelse. Väl på plats blir ni utrustade med flytväst, hjälm och kajak med plats för 1-2 personer. Er guide startar paddlingen med en säkerhetsgenomgång innan turen längs kusten börjar. Fågellivet är fantastiskt kring Clifton-stränderna, sälar och delfiner kommer ofta upp och inspekterar kajaken och mellan juli och december får kusten även besök av tusentals nyfikna knöl- och rätvalar. Två timmar senare är ni tillbaka på stranden efter en härlig tid på havet.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet görs bäst under din vistelse i Kapstaden.

BRA ATT VETA

  • Du behöver ingen tidigare erfarenhet av kajakpaddling.
  • Man bör inte väga över 100 kg.
  • Barn måste ha sällskap av en vuxen i en dubbelkajak.
  • Upplevelsen är väderberoende och en sista bekräftelse görs samma dag.
  • Oftast tar instruktörerna bilder under aktiviteten som de lägger upp på sin Facebooksida. Man kan även ta med egen kamera på egen risk.
  • Man tar sig enkelt till mötesplatsen i Three Anchor Bay med egen bil eller taxi från hotellet. Kontakta oss om du vill förboka en transfer.

LÄGE

Mötesplatsen i Three Anchor Bay ligger i närheten av Green Point och Sea Point längst med havet i Kapstaden.

Så här tycker vi

Det finns fler olika turer till olika kåkstäder runtom Kapstaden. Denna tycker vi är en av de bästa eftersom den anordnas av en ideell organisation som är transparent med hur de arbetar för att förbättra livet för barn och unga i Langa, Gugulethu och Philippi. En annan intressant aspekt är att Langa är den äldsta kåkstaden i Kapstaden, som också har utvecklats mest över tid. Väl värt ett besök och ett bra sett att få uppleva en annan kultur och verklighet än vad man är van vid.

Varför boka med oss?

Påslagsfritt – läs mer!

Vi bor här

Svensktalande

Få våra bästa tips

Från våra kunder

“MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika.”

“Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄST resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!”

“Vi ville göra något riktigt speciellt och annorlunda under vår smekmånad, något som innehöll både romantik, äventyr och historia. Så vi valde att resa till Sydafrika och med hjälp av MyChoice upplevde vi vårt livs resa! Vi såg vilda djur på safari i Kruger, besökte fantastiska vingårdar och cyklade utanför Nelson Mandelas hus. 

Med hjälp av MyChoice unika och moderna tips vart vår smekmånad fantastiskt och precis så bra som vi hade hoppats!”