Helikoptertur

Läge: Waterfront

Pris: Från R935/person (minst 3)

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer, behov av transfer osv.  öklsnkskskskskskskskskskskskskskskskskskskskskjsjsjsjsjsjsjsjsjsjjsmmmmmmmmmm

INKLUDERAT I PRISET
  Helikoptertur ca 10 – 15 min
  Introduktion av aktiviteten

1080 ZAR / person (minst 3)

INKLUDERAT I PRISET
  Helikoptertur ca 10 - 15 min
  Introduktion av aktiviteten

Upplevelser bokas efter att vi har bokat din resa och kostar alltid samma pris som när du bokar själv! Se vår PRISGARANTI

OM UPPLEVELSEN

Upplev ett riktigt äventyr med en helikoptertur i Kapstaden. Ni kommer att börja er helikopterfärd med en säkerhetsinstruktion och invägning på kontoret vid helikopterplattan. Med start i V&A Waterfront flyger ni längs med havet med vacker utsikt över Taffelberget och Robben Island. Rutten tar er över den kända fotbollsstadion med minnen från fotbolls-VM 2010 och ut över stadens stränder Clifton och Camps Bay. Ni rundar de vackra bergen och de majestätiska Tolv Apostlarna innan ni flyger tillbaka över stadskärnan och landar mjukt tillbaka vid startpunkten. En spännande upplevelse med staden nedanför, som ni sent kommer att glömma!

 

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet görs bäst under din vistelse i Kapstaden.

PASSAR FÖR

Den som vill uppleva Kapstaden från luften / Den som inte är rädd för höga höjder

BRA ATT VETA

Priset gäller till och med augusti 2018. 
Flygturen beskriven ovan kallas Hopper Tour. Det finns även fler och längre turer om ni vill uppgradera upplevelsen.
Priset för flygturen beskriven ovan gäller för minst tre personer som väljer att flyga. Är ni färre kommer totalpriset ändå vara samma som för tre personer. Är ni fler gäller fortfarande priset per person.
Man tar sig enkelt till mötesplatsen i V&A Waterfront med egen bil eller taxi från hotellet. Kontakta oss om du vill förboka en transfer.
Bilder och filmer är tillåtna att tas under turen men observera att mobiltelefoner inte är tillåtna, inte ens i flight-mode då de stör sändarnas signaler.
Vänligen meddela i förväg i det fall någon av passagerarna väger över 100 kg. Ni kommer även vägas in på plats. I det fall totalvikten på samtliga passagerare är över maxvikten för ert fordon kommer ni bli erbjudna ett större fordon på er bekostnad.
Notera att denna aktivitet är väderberoende och en sista bekräftelse görs dagen innan turen.
Anländ 20 minuter innan avfärd.[/three_fourth_last]

LÄGE

Mötesplatsen är i V&A Waterfront, längst med havet i Kapstaden.

 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI
Har man inte flugit helikopter tidigare tycker vi verkligen att man ska passa på att göra det i Kapstaden. Vyerna över staden, havet och bergen är överväldigande och har man lite respekt för höjder får man även en skön liten adrenalinkick på köpet. Detta är en snabb upplevelse som genererar minnen för livet.

PASSAR BRA TILL DESSA RESOR: