Godahoppsudden

Läge: Godahoppsudden

Pris:

990 ZAR / pp

————————————————————————————————————————————————————————————————————————

INKLUDERAT I PRISET
 Heldag med guide ner till Cape of Good Hope och tillbaka
  Minibuss med andra resenärer

990 ZAR per person

 

INKLUDERAT I PRISET
 Heldag med guide ner till Cape of Good Hope och tillbaka
  Minibuss med andra resenärer

Upplevelser bokas efter att vi har bokat din resa och kostar alltid samma pris som när du bokar själv! Se vår PRISGARANTI

OM UPPLEVELSEN

En dag ner till en av de sydligaste uddarna av Afrika, turen kantas med vacker natur längs kuststräckan ner till den yttersta spetsen av nationalparken Cape of Good Hope Nature Reserve. Ni börjar dagen längs den världsomtalade kuststräckan Chapmans Peak med vidunderliga vyer över hav och bukterna på Atlantkusten. Turen fortsätter till naturreservatet där djur och natur tävlar om uppmärksamheten. Babianer, strutsar och arter av antilop är några av höjdpunkterna om ni har tur, tillsammans med det rika fågelliv och växtlighet som gör reservatet unikt och vida känt som "The Floral Kingdom".

Det finns möjlighet att gå upp till fyren på Kapudden för en 360 graders vy över de två haven som möts och senare ta en promenad vid Godahoppsudden där så många historiska sjöfarare rundat klipporna. Efter detta fortsätter turen tillbaka mot Kapstaden med ett besök hos den fascinerande pingvinkolonin på Boulders Beach och Kirstenbosch botaniska trädgård. Slutligen åker ni tillbaka till Kapstaden längs östkusten.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet görs bäst under din vistelse i Kapstaden.

 

BRA ATT VETA
Detta är en heldag. Vanligtvis ungefär 08.00-18.00.
 Denna tur görs tillsammans med guide och ett antal andra resenärer. Vill ni hellre åka på en exklusivare tur kan vi uppgradera er till en tur med privat guide och eget fordon.
Vill ni hellre köra denna tur själva går det också bra. Med hyrbil och karta kan man enkelt uppleva Kaphalvön på egen hand. Vi informerar gärna om detta under välkomstmötet i Kapstaden.
 Stopp för lunch på vägen.
 Inträden och lunch ingår ej i priset, detta betalas på plats under dagen. Vi exkluderar detta från priset för att upplevelsen ska kunna anpassas efter just era önskemål.

LÄGE
Turen går från Kapstaden längst med sceniska Chapman's Peak ner till Godahoppsudden och tillbaka längst östkusten.

 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI
En tur längs Kaphalvön är ett måste när man är i Kapstaden. Under dagen kommer ni se en hel del andra turister men trots detta är det en bra upplevelse enligt oss. Vill ni att dagen ska bli riktigt unik rekommenderar vi att uppgradera till privat guide i eget fordon.

PASSAR BRA MED DESSA RESOR: