Dagstur i Kruger

Läge: The Kruger National Park

Pris: Från R995/person

995 ZAR / ppjgjgjgjgjgjjgjgjgjgjgjgjgjgjg

INKLUDERAT I PRISET
 En heldag i Kruger National Park med guide och safarifordon

Category: .

995 ZAR per person

INKLUDERAT I PRISET

 En heldag i Kruger National Park med guide och safarifordon

OM UPPLEVELSEN

Safari i den Sydafrikanska bushen är en fantastisk upplevelse. Krugerparken är det största bushområdet i landet, här finns alla djuren från Lejonkungen och massor därtill!

En dag i Krugerparken börjar tidigt i gryningen, då många av djuren är mest aktiva. Ni blir uppplockade med safarifordon (?) och tillsammans med er guide kör ni in i Kruger genom Numbi Gate. På vägen spanar ni efter The Big Five och alla andra fantastiska djur som lever i bushen här i Sydafrika. Zebror, giraffer, flodhästar och allt däremellan i den afrikanska soluppgången. Ni äter medhavd frukost på ett av de camps som finns inne i Kruger. Efter frukosten kör ni vidare mot nästa camp för lunch och spanar efter mer djur under tiden. När lunchen kör ni vidare bland djur och natur innan det är dags att bege sig tillbaka till hotellet igen.

 

BRA ATT VETA
Detta är en heldag med start i gryningen, ungefär 05.00-06.00.
Frukost och lunch ingår ej. Ert hotell kan ordna ett frukostpaket som ni kan ta med och lunch står ni för själva när ni når ett av campen.
Conservation fee tillkommer.
Turen start- och slutpunkt kan variera beroende på vilket hotell ni bor på. Vi hjälper er att ordna detta.

LÄGE
Kruger ligger i nordöstra Sydafrika cirka 50 mil öster om Johannesburg. Reservaten som vi vanligtvis bokar ligger i anknytning till den statligt ägda Krugerparken och djuren strövar fritt i detta gigantiska område. Det finns många olika områden i och runt Kruger vilka alla är bra på sitt vis. Kontakta oss så hittar vi den perfekta lösningen för dig.

[tb_google_map address="sabi sands, South Africa" zoom="6" height="280px"]

 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI
Safari är en fantastisk upplevelse som man bör få med när man är i Sydafrika. Det kan dock bli lite fel om man inte har koll. Exemplevis säljs det safariupplevelser i närheten av Kapstaden som mest kan liknas vid ett zoo. Kruger är det motsatta och kronjuvelen för safari i Sydafrika. Läs mer om olika områden för safari under våra restips.

 

Safari i Sydafrika