Søvn

Läge: Camps Bay, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

 4-stjärnigt
 Intimt med stora rum
 Gångavstånd till stranden
 Pool med soldäck
 Havsutsikt från 3 av 5 rum

OM BOENDET
Søvn ligger i vackra Camps Bay med magnifik utsikt över havet. Inredningen är inbjudande och blandar vackra och färgstarka afrikanska objekt med en ren skandinavisk stil. Perfekt för den som vill bo nära havet och uppleva de restauranger och stränder som Kapstadens kustsida har att erbjuda. Søvn ägs och drivs av ett passionerat, ungt norskt par.

STANDARD
Søvn är ett 4-stjärnigt guest house i Camps Bay med stor pool och lummig trädgård. Ägarna är oftast på plats och erbjuder tillsammans med sitt team en personlig service.

RUMMEN
Med endast 5 rum kan detta guest house i Camps Bay beskrivas som högst intimt, samtidigt som rummens storlek och inredning adderar till en exklusiv men hemtrevlig känsla. Tre av rummen har en fantastisk utsikt över havet och från de andra två ser man några av Kapstadens bergstoppar. Alla rum är individuellt utformade med noggrant utvalda detaljer, vilket bidrar till en personlig känsla.

ATMOSFÄR

Det norska ägarparet adderar till den skandinaviska atmosfären och hemtrevliga miljö. Deras privata intressen inkluderar surfing, god mat och resor vilket även det sätter en prägel på detta intima boende.

LÄGE
Søvn är lokaliserat i världskända Camps Bay med närhet till bra restauranger och trevliga barer. Stranden och restaurangstråket ligger endast 10 minuters promenad bort och med taxi når man de vackra Clifton-stränderna på några minuter. Sea Point och Green Point, två områden som är mycket populära bland Kapstadens lokalbor samt Kapstadens stadskärna nås enkelt med taxi från Camps Bay. 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI
Guest houses och hotell i Camps Bay är mycket populära eftersom stadens besökare är ute efter en strandnära miljö. Vi vill varna för att många endast lever på sitt läge och inte nödvändigtvis sin goda service och smakfulla inredning. Man måste också inse att Camps Bay ligger i en uppförsbacke och hamnar man för högt upp eller i utkanten blir man väldigt beroende av taxi eller hyrbil. Vi har valt Søvn just med tanke på detta. Man får det man betalar för och läget funkar bra. 

 

HITTA DIN RESA: