Hyra villa i Kapstaden

Blue Views

Läge: Camps Bay, Kapstaden
Pris: Från R1150 / person
BOKA!

 5-stjärnigt
 Lyxigt boendealternativ
 Personligt och modernt
 Närhet till stranden och havet
  Flera lägenheter och villor har pool

OM BOENDET
Att hyra villa i Kapstaden är ett bra boendealternativ. Bo i Blue Views fantastiska villor eller lägenheter nära stranden i Camps Bay. Njut av vackra solnedgångar och sagolika bergsvyer. Detta är ett prisvärt och kvalitetssäkert alternativ för den som inte vill bo på hotell.

STANDARD
Blue Views produkter håller en hög standard och kan helt klart beskrivas som ett lyxigt boendealternativ i Kapstaden. I närheten av villorna och lägenheterna ligger Blue Views kontor vilket betyder att deras gäster alltid har någonstans att vända sig vid behov.

ATMOSFÄR
Blue Views villor och lägenheter inger helt klart en känsla av lyx och flärd. På samma gång kan man leva lite mer som en local under sitt besök i Kapstaden än om man bor på hotell. Köken är fullt utrustade, vilket bjuder in till härliga luncher vid poolen eller varma sommarkvällar framför grillen.

LÄGE
Blue Views fastigheter ligger ett stenkast från Bakhoven vilket är en mindre och mer intim strand bortom den större stranden i Camps Bay. Restaurangerna längs huvudgatan i Camps Bay är inom gångavstånd och Kapstadens centrum ligger cirka 20 minuters bilfärd från Blue Views.

BOENDETYPER


penthouse_1
PENTHOUSE 1
2 sovrum
En spektakulär takvåning som har två sovrum med tillhörande badrum. Från terrassen ser man både havet och Kapstadens majestätiska berg. Här kan man njuta av poolen samt grilla en fin köttbit i solnedgången. Köket och vardagsrummet har en öppen, modern stil.
Se planlösning: Hela våningen


penthouse_2
PENTHOUSE 2
 - 5 Sovrum
Denna lyxfastighet har fem sovrum med tillhörande badrum. Det moderna köket och vardagsrummet leder ut till en härlig uteplats. Terrassen har en åtta meters pool och en fantastisk utsikt över havet.
Se planlösning: Våning 1 / Våning 2

terrace
THE TERRASSE
 - 7 Sovrum
Sju sovrum med tillhörande badrum har denna fastighet. Förutom havsutsikt har detta moderna boende kök, vardagsrum samt en trevlig terrass och pool. Perfekt för ett svalkande dopp innan grillen åker fram.
Se planlösning: Våning 1 / Våning 2


house
THE HOUSE - 7 Sovrum
Den här villan har sju sovrum med tillhörande badrum. Från den svalkande poolen har man havsutsikt  och villan ligger bara 50 meter från stranden. Köket och vardagsrummet är idealiskt för mysiga hemmakvällar.
Se planlösning: Våning 1 / Våning 2

residence
THE RESIDENCE - 4 Sovrum
Lägenheten har fyra sovrum med tillhörande badrum. Fastigheten är modern med ett vardagsrum och kök som öppnar upp sig till en uteplats med pool och solstolar.
Se planlösning: Våning 1 / Våning 2

studio_1
STUDIO 1
 - 1 Sovrum
Denna moderna lägenhet ligger i närheten av stranden och restaurangerna i Camps Bay. Lägenheten har kök samt ett trevligt vardagsrum och en fransk balkong.
Se planlösning: Hela studion

 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI
Vem vill inte bo i en lyxvilla vid havet under sin semester i Kapstaden? Det är ett magiskt boendealternativ men man måste komma ihåg att det inte alltid är det billigaste. Många gånger kommer man billigare undan genom att bo på ett guest house. Speciellt under jul och nyår springer priserna iväg. Men har man en gedigen budget så tycker vi att det är värt varenda slant.

 

 

HITTA DIN RESA: