om-oss_sok

DET KLASSISKA ÄR ENKELT ATT HITTA.
DÄRFÖR FINNS VI.

För att kunna ge en riktigt bra rekommendation måste man ha testat mycket. Därför är vi varje dag på jakt efter nya upplevelser som får oss att stanna upp och säga "Wow, det här var riktigt bra", så att vi kan vara trygga med att rekommendera det till er.
om-oss_sammapris

INGEN MERKOSTNAD. BARA MERVÄRDE.

Att få bra lokalhjälp kan vara ovärderlig när man reser, men vi vill inte att det kostar dig en spänn extra. Därför har vi en prisgaranti så att du alltid får samma pris med oss som om du hade bokat direkt med boendet och aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i Rand (ZAR - den sydafrikanska valutan) så att vi kan försäkra dig om att du får våra leverantörers aktuella priset.
Svensktalande Hjälp

SVENSKTALANDE HJÄLP. HELA VÄGEN.

Vi må bo i detta fantastiska land, men alla på MyChoice pratar svenska. Så tillsammans med vår lokalkunskap gör vi reseplanering ett enkelt nöje.

FRÅGOR & SVAR

Efter många år i Sydafrika har vi byggt upp ett starkt nätverk inom turismsektorn. Tack vare vår ställning som lokal researrangör får vi bättre pris när vi bokar hotell och aktiviteter åt våra gäster. Därmed kan vi kan erbjuda i stort sett allt i Sydafrika till minst lika bra pris som om våra kunder själva skulle försöka boka sin resa på internet eller genom våra konkurrenter.
Absolut! Vår hemsida visar endast några av våra favoriter. Om du hittar du ett boende eller en aktivitet på egen hand så gör vi gärna bokningen åt er i vilket fall. På så vis håller vi ihop er resa. Självklart får ni våra kommentarer och lokalkännedom på köpet.
Vi vill ge er en riktigt bra helhetsupplevelse, därför kan vi boka upplevelserna efter att vi har bokat resan åt er.
Självklart, men risken är att upplevelserna inte längre är tillgängliga. Sydafrika är ett mycket populärt resmål och vissa aktiviteter måste bokas flera månader i förväg. Speciellt runt jul och nyår är det extra problematiskt med tillgänglighet. 
Vi har valt att presentera vår priser i Rand (Sydafrikas valuta) eftersom det blir billigare för dig som kund. Med priser i SEK (kronor) hade vi varit tvungna att ta höjd för eventuella valutasvängningar. Ta hjälp valutaomvandlaren till hög när du räknar på vad din resa kommer kosta i svenska kronor. 

VÅRA KUNDER

testimonial1

DAVID ANDERSSON (Kompisresa)
Tack vare MyChoice blev vår upplevelse av Sydafrika och Kapstaden bästa möjliga. Vi ville kombinera safari, vingårdsbesök, spela ett antal golfrundor och även uppleva Kapstadens mat- och barscen.

Vi lämnade vår resa helt i händerna på Dennis och allt det vi önskade lyckades han få till. Dessutom till samma eller bättre priser än vi själva kunde hitta. Sydafrika är en toppdestination för golf, prisvärt och riktigt fina banor!
testimonial2

MAJID MAHDI (Smekmånad)
Vi ville göra något riktigt speciellt och annorlunda under vår smekmånad, något som innehöll både romantik, äventyr och historia. Så vi valde att resa till Sydafrika och med hjälp av MyChoice upplevde vi vårt livs resa! Vi såg vilda djur på safari i Kruger, besökte fantastiska vingårdar och cyklade utanför Nelson Mandelas hus.

Med hjälp av MyChoice unika och moderna tips vart vår smekmånad fantastiskt och precis så bra som vi hade hoppats!
testimonial2

LEANDER-OLSSON (Familjeresa)
Sydafrika gav ett fantastiskt fint intryck och vilka upplevelser vi hade!

Dennis och MyChoice var grymma under hela resan och gav oss en personlig hjälp utan att det kostade något extra. Lokal kompetens på plats som hjälpte till med allt planerade inför och allt det praktiska under själva resan.

De tipsade om pärlorna, visade oss bästa restaurangerna och vi fick upplevelser som vi aldrig hade fått om vi gjort det själva.

HITTA BOENDE I KAPSTADEN

boutiquehotell kapstaden

Welgelegen Boutique Hotel

Från R1550 / dubbelrum

Søvn

Från R2900 / dubbelrum
Lyxhotell i Kapstaden

Radisson Blu Waterfront

Från R5500 / dubbelrum