Sydafrika?
Kolla med oss, vi bor här!

Om det är något vi på MyChoice har gemensamt så är det att vi bor i Sydafrika, och vi fullständigt älskar det! Landet erbjuder en enorm livskvalitet och vi håller oss hela tiden uppdaterade om det bästa som erbjuds, så vi kan erbjuda det till er – Utan Påslag!

Dennis Jonsson

+27 (0)76 414 74 58
dennis@mychoicesydafrika.se

Emma Häggström

+27 (0)71 237 36 64
emma@mychoicesydafrika.se

Andreas Östersberg

+27 (0)65 839 2702
andreas@mychoicesydafrika.se

Skypa oss

Ring oss

+27 (0)76 414 74 58

Följ oss

Från våra gäster

“MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika.”

“Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄST resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!”

“Vi ville göra något riktigt speciellt och annorlunda under vår smekmånad, något som innehöll både romantik, äventyr och historia. Så vi valde att resa till Sydafrika och med hjälp av MyChoice upplevde vi vårt livs resa! Vi såg vilda djur på safari i Kruger, besökte fantastiska vingårdar och cyklade utanför Nelson Mandelas hus. 

Med hjälp av MyChoice unika och moderna tips vart vår smekmånad fantastiskt och precis så bra som vi hade hoppats!”

OM OSS

MyChoice Sydafrika grundades av Dennis Jonsson som också är en av dina ”hosts” på plats i Sydafrika. Efter att ha läst service management med turism som inriktning upptäckte han fantastiska Sydafrika och bestämde sig för att flytta dit. Inledningsvis var hans jobb att projektleda grupper som har valt att resa till södra Afrika. Efter många år med nöjda resenärer från företag som till exempel Volvo, Harrys och Carlsberg föddes idén till MyChoice Sydafrika. Istället för att tillfredsställa grupper så stora som över tusen person riktar han nu istället in sig på dig, individen som vill resa till Sydafrika.