Praktik Kapstaden

Kreativ och älskar resor? Välkommen på praktik i Kapstaden!

Vill du känna på hur det är att jobba och leva i underbara Kapstaden? Vi på MyChoice söker en praktikant under sex månader med start någon gång i September, Oktober eller November. Vi som bor här och tidigare praktikanter kan intyga om att det är en upplevelse utöver det vanliga. Vi vill varna för att livsstilen här är extremt beroendeframkallande och risken för att man vill flytta till Kapstaden på riktigt är övervägande stor. Få platser på jorden erbjuder så mycket på en liten yta. Fantastisk natur, enastående restaurangutbud, härligt klimat och spännande kulturkrockar är alla bidragande faktorer som gör att besökare från hela världen förälskar sig i Kapstaden och flyttar hit.

Vad vi erbjuder 

Sex månaders lärorik praktik inom resebranschen på MyChoice i Kapstaden. MyChoice är ett snabbväxande Sydafrikansk bolag med svenska ägare och ett stort digitalt fokus. Arbetsuppgifterna består av både hjälp med skapandet av drömresor åt våra svenska kunder och till stor del digital marknadsföring med hjälp av content i sociala medier och bloggar. Du kommer få lära dig mycket om service både internt och externt vilket är en stöttepelare för vårt företag, och vara en del av vårt team hela vägen. Vi har högt i tak och värderar våra kollegors åsikter och idéer. Om vi fortsätter växa i samma takt kan det även leda till en anställning efter praktiken.

Vem vi söker

Det är självklart bra om du själv gillar att resa men viktigast att du vill dela med dig av den passionen genom att skapa drömresor år andra. Vi brukar skoja om att vi på MyChoice bryr oss mer om andras upplevelser än våra egna.

Vi tror även att du har en kreativ ådra och kan uttrycka vilken fantastiska destination är Sydafrika i tal, skrift och bild. Har du en blogg eller liknande är det en fördel eftersom vi då kan se hur du uttrycker dig digitalt.

Du måste ha förståelse för att snabbt växande företag är mer föränderliga än andra och ingen dag är den andra lik. Vi hoppas på att du ska ta chansen och påverka utvecklingen av vår verksamhet, och suga åt dig massor av kunskap genom denna process.

Vi erbjuder ingen ekonomisk ersättning för dessa sex månader så det är en fördel om praktiken är en befintlig del av din utbildning.

Kontakta oss

Skicka ett mail till oss vid intresse: info@mychoicetravel.co.za

Dennis Jonsson
Grundare MyChoice

FLER RESTIPS

 


HITTA DIN SYDAFRIKARESA:

FLER RESOR