SAFARI I SYDAFRIKA

Välj safari i Sydafrika som passar dig.

En ultimat resa till Sydafrika innehåller safari, men beroende vilken typ av resa du vill ha, när du vill åka och vilken rutt du vill åka avgör vilken som passar dig. Det finns många alternativ på lodger och många typer av reservat.
Välj din Big 5 safari nedan, så sätter vi ihop resten tillsammans – Utan Påslag! 

Safari nära Kapstaden

Safari nära Kapstaden

Om du vill fokusera på att utforska Kapstaden, men ändå få en bra safariupplevelse utan att åka stora avstånd så är detta för dig. Bo på lodge, ta in en omgivningen, och njut! 

Safari på Garden Route

Östkapprovinsen är känd för sitt “bush”-landskap, enorm grönska och kullar så långt ögat kan nå. Tillsammans med fantastiska lodger får man unik naturupplevelse. Om du har pressat med tid, vill göra Garden Route och inte vill flyga inom landet, är detta för dig!

Safari på Garden Route
Safari i Kruger

Safari i Krugerområdet

Kruger National Park är känd bland svenskar som ett absolut måste i Sydafrika. Det som många inte vet är att dem angränsande privata reservaten i så kallad “Greater Kruger” ofta ger en bättre safariupplevelse då de har fantastiska lodger, inga asfaltsvägar och därmed är inga “vanliga” bilar tillåtna. Vi rekommenderar detta starkt! Vill du in i huvudparken också är det inga problem att ordna.

Safari i Pilanesberg

Se reseförslag: Detta funkar bra som tillägg till alla våra resor.

Ett stort, malariafritt och djurrikt reservat endast 2 timmars bilfärd från Johannesburg. Det gör Pilanesburg till ett perfekt reservat för dig som vill uppleva safari i norr men inte vill eller har tid ta dig ända till Krugerparken.

Safari i Pilanesberg
Madikwe Safari and Game Reserve

Safari i Madikwe

Se reseförslag: Detta funkar bra som tillägg till alla våra resor.

Ett av Sydafrikas största reservat som angränsar Botswana och erbjuder en sannerligen vild upplevelse. Området är malariafritt, barnvänligt och har en lyxig känsla som gör att du glömmer att det finns en världen utanför den omgivande naturen.

Vill du se reseförslag istället?

Påslagsfritt – läs mer!

Vi bor här

Svensktalande

Få våra bästa tips

"Sydafrika gav ett fantastiskt fint intryck och vilka upplevelser vi hade! MyChoice var grymma under hela resan och gav oss en personlig hjälp utan att det kostade något extra. Lokal kompetens på plats som hjälpte till med allt planerade inför och allt det praktiska under själva resan. De tipsade om pärlorna, visade oss bästa restaurangerna och vi fick upplevelser som vi aldrig hade fått om vi gjort det själva."
familjen leander
LEANDER-OLSSON (Familjeresa)